tiistai 7. lokakuuta 2014

Ihana puisto!

Meidän esikoistyttäremme on aivan hullaantunut leikkipuistoihin! Meidän kotimme lähellä ei oikeastaan ole yhtään, vaan kaikki puistot ovat joko automatkan päässä tai pyöräilymatkan päässä, niin että tyttö istuu pyörän kyydissä. Siksi tuntuu, että tytölle onkin aivan valtavan ihanan mahtava juttu, jos lähdemme käymään puistossa! Päivän kohokohta! :) Oikeastaan tämä on ainut harmittava asia tonttimme sijainnissa.
Mutta onneksi ihana isi on luvannut tytöllensä jos minkälaista härpäkettä pihaan, kunhan saadaan piha ensin siihen kuntoon! Toivottavasti ensi kesäksi! :D



Puistoja olemme alkukesän ja kesän aikana kulkeneet aika paljonki, silloin kun kuopus oli vielä masuasukkina. Nykyään kun on niin kylmät säät, joten ne rajoittavat lähtemistä kun ei oikein viitsi tuolla viimaisessa ulkoilmassa alkaa syöttämään pientä puistonpenkillä. Pakko päästä aina sisätiloihin lämpimään.





Siksi olenkin tykästynyt keskustan tuntumassa sijaitsevaan puistoon, jossa kesälläkin paljon kuljimme. Keskustaan on jonkin verran matkaa, mutta matka ei ole mahdoton. Ei edes tyttärelle kävelymatkana!




Kyseisessä puistossa virikkeiden tarjonta lapsille onkin aikamoinen. Tuskin missään muussa puistossa kaupungissamme on tällainen tarjonta! En ole ainakaan törmännyt. :) Huomauttakaa toki, jos olen ihan väärässä! :) Kaiken kukkuraksi puiston läheisyydessä on yleinen vessa, joka siivotaan säännöllisesti. Aina on ollut puhdas, joten minäkin raskaana ollessani (ylitarkkana äitinä) uskaltauduin käymään kyseisessä vessassa! :D




Puiston vieressä on myös ihana kahvila, joka on auki kesäaikoina. Hinnat ovat kylläkin näin kotona olevalle hiukan tyyriit, mutta eihän siellä aina tarvitse käydä. Monesti on mukanamme ollut jonkinlaiset eväät, joten vältymme kustannuksilta.
Liikkuminen puistoon tapahtuu yleensä omalla autolla tai bussilla. Kumpikin sopii hyvin meille ja bussillakin kun vielä päästään ilmaiseksi! (Esikoinen täyttää 4 vuotta tässä kuussa!!)




Mukana kuvia yhdestä puistoreissusta, missä poikakin on jo tupsahtanut maailmaan. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti