maanantai 23. maaliskuuta 2015

Täällä ollaan!

Huhhuijjakkaa tätä huisketta etten sanoisi. Kovasti on ollut kaikenlaista ja lisää vain tulee!
Mieheni pikkusisko muutti eteläsuomesta kissoineen ja koiran (meidän Viltsu) sekä tietenki avomiehensä kanssa takaisin tänne kotikonnuille. Mieheni oli tietenkin muuttoapuna (myös miehen toinen sisko, avomiehensä kanssa) ja lähtivät jo pe-iltana ajamaan etelää kohti. Lauantaina tulivat sitten iltapäivällä suurten muuttomäärien kera. 
Ja itse olin tietenkin sopinut tyttöjeniltaa lauantaille niin oli hässäkkätä kerrakseen. Mutta ihan hyvin me tytöt saatiin iltamat pidettyä, vaikka paikka vaihtui siinä tiimellyksessä :D siitä ehkä myöhemmin lisää. ;)

Meillä on pikkumies lähtenyt ihan tosissaan liikkeelle. Ryömimisellä aloitettiin ja nyt mennään sellaista hauskanlaista tyyliä. Polvet on ihan oikein konttausasennossa, mutta kädet menee kyynärpäillä eteenpäin :D Ja joka paikkaan noustaan seisomaan. Tällä hetkellä näyttää Ikean pikkuinen lasten jakkara olevan tosi kiva. Ja tänään ensimmäistä kertaa kokeiltiin myös pesukonetta katsoa lähempää!
Kehitys on ollut ihan huikeaa muutamassa viikossa. Kauhea kiire joka paikkaan ja mikä vauhti! :D Sisko kovasti häärää ympärillä ja pitää velusta huolen <3




Mitäs sitä muuta meidän arkeen...no saatiin miehen sisko tosiaan lähemmäksi, niin on ollut aamuisin lenkille kaveri aina tyttären kerhon ajaksi. :) tuleepa tehtyä ihan eripituisia lenkkejä kuin yksikseen! :D
Italia-iltamat olisi tulossa enskuun puolella, joten niitä odotellaan jo kovasti.
Rakennusajasta ajattelin myös pienen todella supistetun jutun kirjoittaa, kunhan saan sen järkevästi kasattua. :D lähinnä hiukan minkälaisessa ajassa on saatu koti valmiiksi.
Myös hiihtoloman reissusta päivitystä tulossa! :)

Toivotaan, että ilmat paranee ja pääsee pyöräilyhommiin! Me tyttären kanssa odotetaan ihan into-piukeena niitä kelejä!

Mukavaa alkanuta viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti