tiistai 7. huhtikuuta 2015

Hiihtolomareissu

Pääsimme tosiaan vähän reissaamaan hiihtolomaviikolla ja mieskin sai onneksi lomaa! :) Lähdimme taas tuttuihin Kuusamon maisemiin muutamaksi päiväksi ja yöksi. Tällä kertaa mieheni pikkusiskon ja hänen avomiehensä kanssa. Mutta samalle mökille kuitenkin! :D

Ajomatka oli tyttären mielestä pitkä. Muutamia kertoja tuli takapenkiltä näitä niin tuttuja kysymyksiä; Joko nyt ollaan perillä, Onko vielä pitkä matka, Kauanko vielä? No, pääsimme kuitenkin perille ja onneksi lähdimme aamupäivästä, niin oli vielä aikaa touhuta päivällä!
Ulkoilimme todella paljon ja kävimme pariskuntina vuoropäivinä myös rinteessä! Olihan se mahtavaa pitkästä aikaa päästä laskettelemaan! Kovin nopeastihan ne jalat alkoivat tuntea jos jonkinmoista puristusta  ja puutumista sun muuta, mutta ei se onneksi menoa haitannut! Uudestaan pitää päästä kyllä! :)
Lisäksi kävimme myös lumikenkäilemässä järven jäällä. Se oli kyllä aivan tosi mukavaa! Suosittelen lämpimästi!



Rantasaunaa hakerasti lämmiteltiin ja kotaakin yhtenä iltana. Ruokaa syötiin kyllä joka välissä, ettei hirveästi kerennyt nälkää tuntea. :D ja tulihan sitä muutamat kaakaot ja munkitkin syötyä, hups! Eli oltiin kyllä ihan lomalla. Ei mietitty mitä suuhun pistettiin. Mutta ehkä sitä joskus saa olla ihan lomailulinjalla, myös syömisen kanssa.



Pulkkamäessä kätiin muutaman kerran ja meidän juniorikin pääsi kokeilemaan pulkkaa ensimmäistä kertaa! Tuntui vaan, että rattikelkan kyydissä oli paljon kivempi istua! :D Lastenmaa oli tyttären mielestä mukava, eikä oikein meinannut poiskaan lähteä. Mukavaa touhua ulkona ja makkaranpaistoa. :)




Kaikinpuolin onnistunut reissu! Vaikka yhtenä päivänä meni tyttären rattikelkasta etusuksi rikki. Ensin se tuntui tytöstä maailmanlopulta, mutta onneksi seuraavana päivänä saatiin Kuusamon Prismasta uusi suksi tilalle! :) Mökkeily on aina mukavaa, vaan on se mukava palata myös takaisin kotiin! :)



Myös pääsiäisen aikaan päästiin hiukan reissun päälle. Siitä sitten myöhemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti