tiistai 28. huhtikuuta 2015

Italia-iltamat

Vihdoin ja viimein saimme ystäväpariskuntamme kanssa pidettyä seuraavat teemailtamat. Ja tällä kertaa oli meillä teemana italia. Minä ehdin vielä käydä ennen syöminkejä oikein viiniä hakemassa ruoan kanssa! :) ja mitäs muutakaan kuin italialaista viiniä :D
Iltamat sujui leppoisasti ja oli ihana kerrankin syödä ilman kiirettä ja sitä, että kokoajan joku pieni huomauttaa jaloissa että "hei, minäkin olen täällä ja haluaisin maistaa sitä mitä sinäkin syöt" :D Joten kyllä, nautin todella paljon rauhassa syömisestä ja yritin syödä hitaasti! :D
Viinilasit ovat myös minun himoitsemia Iittalan Essence. Voi joskus kun on rahaa niin pitäisi saada itsellekin nuo valkoviinilasit! Tai sitten toivoo synttärilahjaksi syksyllä. ;) Viiniä ei ihan hirveästi ole kyllä tullut lähiaikoina harrastettua, mutta voihan sitä pikkuhiljaa opetella! :)

Ystävillämme oli nyt vuoro tehdä pääruoka, joten olimme heidän luonaan. He olivat tehneet pastaruokaa, joka oli oikein hyvää. Ja täyttävää! :) Viinin lisäksi tietenkin kokista ja vettä juotavaksi. Ruokaa oli riittävästi ja taisipa vielä jäädä ystäville hiukan myöhemmäksi. :)



Me olimme värkänneet jälkkärin ja tein ylläripylläri tiramisua! Ennen en koskaan ollut tehnyt ja ensin ajattelin että tulikohan tästä nyt mitään. Mutta se oli oikeasti hyvää! Tuota voisi kokeilla uudestaan ihan muuten vain. :) Annostelin tiramisun jo valmiiksi kotona häälahjaksi saamiimme kulhoihin. Oli ihan hyvä idea, sillä tiramisu ei oikein meinannut pysyä koossa vuokassa, johon sitä tein :D ehkä hiukan kauniimman näköinen valmiiksi laitettuna. :D



Tietenkin kovina liigan seuraajina piti samalla "sivusilmällä" kuikuilla peliä, että tietää miten oma joukkue pärjää ;) Ilta oli kaikin puolin mukava ja rentouttava. Ihana viettää aikaa ystävien seurassa hyvän ruoan parissa. :) Seuraavaa kertaa siis odotellessa!



Jos en nyt aivan väärin muista, niin puhuimme ystäväni kanssa että seuraava teema olisi Ranska. :) Tämä äiskä kun nukkuu noita pätkittäisiä öitä, niin aina ei muisti pelaa niinkuin ennen. :D mutta korjataan teema myöhemmin jos ihan väärin meni. :)

1 kommentti:

  1. Vitsi näyttää herkulta tuo tiramisu, saat joskus tehä sitä tyttöjen iltaan! :P ;) Heitin sulle haasteen tuolla blogini puolella, käy kattoon! :)

    VastaaPoista