torstai 7. toukokuuta 2015

Kuulumisia arjen keskeltä

Heipähei!

Meidän arki senkun rullaa eteenpäin hurjalla vauhdilla! Tuntuu että kun illalla saa muksut nukkumaan ja itse iltapuuhat tehtyä, on niin poikki että pakko painella itsekin unille. Meidän pojan yöunet on viime vuoden lopulta asti olleet todella huonot. Tietenkin välillä parempia öitä (äiti saa nukkua jopa pari tuntia putkeen ja koko yön saldo jopa 5 tuntia!), mutta suurimmaksi osaksi tosi katkonaisia öitä. Siitä saa olla onnellinen, että meidän reipas neljävee nukkuu hyvin. Ja jos yöllä pissattaa, niin osaa itse yksin käydä pissalla ja mennä takaisin nukkumaan. Ihana äitin oma isopieni tyttö. <3


Nyt sitten näyttää onneksi vähän siltä, että olisi tulossa pikkumiehenkin uniin muutos! Viime viikko on ollut paljon helpompi ja öiset heräämiset ovat olleet niinkin helppoja, että tutti suuhun ja muutama silitys ja poika unessa. Ah, ihanaa!
Syitä nyt löytyy heti kaksi kun alan niitä miettimään. Ensimmäinen on rintamaidon lopetus. Aloin tietoisesti  vähentämään rinnan antamista ja tietnekin pieni reaktio tästä tulee. Ihme jos ei tulisi! Öisin jos ei poika millään rauhoitu on sitten annettu vieroitusvastiketta. Mutta tätä on nyt yllättävän vähän tarvittu. Ruoan kanssa annamme nykyään vieroitusvastiketta. Itse aloin olla niin loppu valvomiseen, joten että saisin välillä nukkua päätin että vähenee tissittely ja tulee pullo tilalle. On helpottanut, voin kertoa.
Toinen syy on hampaat. Kurkkasinpa suuhun ja kas, kahdeksan hammasta! Eipä tuo kumma ole jos ylkkä valvottaa, kun muutamaa hammasta pitää aina kerralla tehdä ja vähän väliä tulee! Jospa nyt voisi olla sellainen luova tauko tuossa hampaiden luomisessa!?

Ensikengätkin korkattiin!
Nyt kun on ilmat lämmenneet ja ihana aurinko hellii ulkona, olemme olleet kovasti pihalla. Omalla pihalla ja vähän naapurissa kotkotteja ja kukkoa, sekä tietenkin Viltsua ihailemassa ja hoitamassa. :) Puistossa olemme myös käyneet. Ja kunhan tulee vähätuulisia päiviä niin lähdemme pyöräreissulle lasten kanssa! Hiukan jo testattiin pikku mutka myös poitsu kyydissä. Poika tuntui tykkäävän. Kotiin tulevalla sortiellä meinasi ihan uni tulla silmään. :)


 On se kyllä ihana asia, kun meidän lapsilla on nuita ihania tätejä ympärillä! Meidän taloudessa tällainen pieni konkurssiaika, kun äiskä työttömänä, niin saatiin tätien avustuksella lapsille kevät vaatteet hankittua! Kiitos vielä ihan hirmuisen paljon! <3
Ihanat vaatetukset kummallekin muksulle! Noissa ulkokuvissa on muksuilla ne vaatteet päällä. Tykkään itse kovasti. :)
Sisällä pitäisi aloittaa kovasti siivoushommia, kun tuo ihana aurinko tuo myös tämän hurjan pölymäärän esille, kääks! :D Ja kovasti on tyttären kanssa saatu juosta poitsun perässä, kun joka paikka alkanut kiinnostaa ja vauhti on hirmuinen! Myös taaperokärryt hoksattiin ottaa käyttöön ja ne on ollu ihan älyttömän kova juttu!
On se ihana, kun meidän pojalla on tuollainen huolehtiva isosisko! <3 Ei tarvitse äidin olla ihan joka paikassa silminä ja korvina. :D

pesukone on iha ykkönen!

Siskon kaapilla valvottujen silmien alla
Nyt pitäisi alkaa ruuanlaittoon, jälleen kerran! :D nauttikaahan näistä ihanista ilmoista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti