torstai 16. huhtikuuta 2015

Voihan puhelin!

Meillä sattui pikkumiehen kanssa tänään vähän vahinko kotosalla. Meidän keittiön laattalattia rikkoi äiskän puhelimen! :D eli aika tylsä postaus tähän väliin ilman kuvia, kun kaikki on puhelimessa! Hoksasin juuri että mitenhän saan kaikki kuvat talteen, kun osa on puhelimen muistissa. Ja puhelin on siinä kunnossa ettei näytöstä näy kun jotani valoviivoja sinne tänne.
Meidän pikkuherra tosiaan päätti huitaista äidiltä puhelimen kädestä, juuri kun olin soittamassa liittoon! :D Onko tää päivä kenties joku maanantai tai perjantai 13. päivä?
Että sellaista arkea! :D Onneksi naapurissa käly oli kotona, niin sain miehelle soitettua ja kyseltyä jos löytyisi sim-kortin adapteri jostain. Kun kerta on pitänyt mennä tuo sim-kortin kokokin muuttumaan pienemmäksi niin ei käy nykyinen vanhaan puhelimeen! :D
Eihän sitä adapteria tietenkään tähän hätään löytynyt, joten päivä menee nyt ilman puhelinta. Miksihän sitä alkaa heti kauheita piruja maalaamaan seinille, kun puhelin hajoaa? "Entä jos tulee jokin hätä ja tarvii puhelinta" :o
Ja jälleen saa olla onnellinen, että naapurissa on ihminen kotona ja vieläpä näinkin lähellä. :)
Oi ja voi. Vaan palatkaamme asiaan, kun saadaan jonkinmoinen puhelin toimimaan ja kuvat (toivon mukaan) talteen! Onneksi on olemassa kotivakuutus!


Mukavaa loppuviikkoa kaikille! :) Ja pitäkää puhelimet ehjinä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti