maanantai 1. kesäkuuta 2015

Hiukan vapunvietosta

Kuukausi vierähti näköjään vapustakin, joten varmaan hyvä jo vähän päivittää meidän vappua. :)
Vappuaattona meillä tosiaan oli ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ihan vain aikuisille tarkoitetut juhlat. Oli tosi mukavaa ja sai rentoutua ja nauttia hyvästä seurasta ja ruuasta kaikessa rauhassa. Kyllä sitä aina välillä tarvitsee pientä irtiottoa arkeen ja muuhun. Jaksaa taas. :)

Syötäviä, nams!

Me tosiaan mieheni siskojen ja heidän kumppanien kanssa vuokrasimme pihallemme paljun. Ai että mikä hieno idea se olikin! Tykättiin kaikki kovasti ja alettiin jo miettimään jos ostettaisiin yhteinen, että kaikki kolme pariskuntaa osallistuisi ko. ostokseen. :D Ideana hieno, mutta ehkä ei vielä tässä vaiheessa anna lompakon nyörit periksi.

Juuri paikalleen saatu ja lämmityshomma alkamassa!

Lisäksi tietenkin lämmitimme saunan, joka oli oikein hyvä idea. Ilma alkoi illasta olla hyvinkin viileää ja pieni tuuli aivan loppuillasta alkoi tuntua aika jäätävältä! Mutta hauskaahan meillä oli ja mikäs siinä pipo päässtä paljussa istuessa! :D



Ruokaa myös laitettiin ja syötiin niin että napa rutisi. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa tehdä itse perunasalaattia. Ja mielestäni se ainakin onnistui hyvin! Näytti se kyllä maistuvan myös kaikille. :) Lisäksi oli perus nakit ja lihapullia. Sekä ihanaa muchos nachos. <3 ai että se oli hyvää!
Oli kyllä kaikinpuolin mukava vappu ja voisi tuota suunnitella omaakin paljua. Sen verran mahtava juttu kyllä! Tai siis sitten kun joskus on ehkä rahaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti