perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kesäloma(ko)?

Kyllä vain, kesäloma! Alkoi toukokuun viimeisellä viikolla. Minulla ja lapsilla kylläkin. Mies jäi  juhannukselta lomalle. :) Oli jotenkin niin ihana, kun tyttö viimeisenä kerhopäivänä toteaa että "Ihanaa, kesäloma alkaa!" :D vaikka ei meillä nyt sen takia mitään suurempaa elämässä tapahdu. Reissujakaan ei vielä tänä kesänä tehdä, kun on tätä tekemistä täällä kotipuolessa aika paljon.
Ja meidän neiti ei enää kerhoon menekkään syksyllä, vaan päiväkotiin. Sekin päivä on taas elokuussa tulossa, kun tämän äidin pitää lähteä koulunpenkille. Luitte oikein, koulunpenkille. Kyllä se hiukan hirvittää. :D Onhan meidän poikakin jo iso, täytti juhannusviikolla vuoden! Mutta silti niin pieni. Lähtihän meidän tyttäremme jo 10kk:n iässä hoitoon, että siihen nähden poika saa olla kotona paljon pitempään.
Tosiaan meidän pikkumies kävelee täyttä häkää (lähti 11kk iässä kävelemään) ja muutamia sanoja ja sananalkuja tulee hienosti. Aamupuuron jälkeen tulee hienosti "tiito!" :D Äidin sydän sulaa <3

Isin vanha rattori!
Olemme saaneet tehtyä terassin kaiteet ja niistä kuvaa toivon mukaan pian kun saa vain aikaseksi. Saa pidettyä veijarinkin aisoissa, kun ei joka terassin kulmasta pääse tipahtamaan. :) Kaiteet nyt on tietenkin mieheni tehnyt ja suunnitellut, mutta kovasti ollaan oltu lasten kanssa apuna, mitä on pystytty. Ja lapset onnessaan mukana hommassa. :)
Synttärit viettiin pojan oikeana päivänä, vaikka se keskellä viikkoa onkin. Seuraava vkl oli se juhannus ja tuskin monikaan olisi päässyt silloin käymään. Jännityksellä odotettiin synttäripäivää, kun aamusta oli neuvola ja kolmen rokotuksen laitto. Onneksi ei tullut mitään oireita ja pikkumies jaksoi koko päivän naurattaa vieraita. :)


Synttärivieraita tuli heti puolen päivän jälkeen ja itamyöhälle asti. Viimeisten vieraiden ollessa alkoi jo pikkumies mennä yöunille, mutta viimeisenä olikin minun veljeni vieraana, niin ei tarvinnut niin juhlia enää jaksaakkaan. Tarjottavaa oli jos jonkinmoista ja jälleen sai mieheni sisko ihanan kakun meidän pienelle loihdittua, kiitos S! :) Pikkuinen jaksoi kyllä todella hyvin koko päivän hulinat ja sai paljon tietenkin erilaisia autoja ja ihania uusia kesävaatteita. Vaan eipä noita kesävaatteita näytä tarvivan näillä ilmoilla.

Parturissa käynti ennen juhlia :)
 Kyllä meinaa kovasti meidän neitiäkin harmittaa, kun ulkona käydään siinä välissä, kun ei sada ja sitten äkkiä sisälle kun alkaa satamaan. Puistoilut jääneet tosi vähiin, kun ei kehtaa pienen hetken takia lähteä kauas kotoa. Vaan vielä on miehelläkin lomaa jäljellä, joten pidetään kaikki sormet ja varpaat pystyssä että nämä ilmat tästä paranee!

Pihalla möngitään :D
Päivityksiä tulee kyllä, miten tässä nyt LOMALLA kerkeää. Tuntuu niin hurjalta että kiire senkun lisääntyy, kun miehelläkin loma alkoi. Huh. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti