keskiviikko 19. elokuuta 2015

Joo kyllä on ollut aikamoinen kesä..ai mitä, meni jo!?

Hupsista keikkaa, kun se aika hiukan vierähti tuossa ja sitten se kesä menikin jo! :D Tai no nythän näyttää alkavan vasta kunnolla pitemmät lämpimät kelit. Tietenkin juuri nyt, kun itselläkin koulu alkanut tällä viikolla ja muksut lähteneet päiväkotiin.
Mutta hiukan menneestä kesästä...on ollut aika märkää jos ei joku ole sattunut huomaamaan! :D mutta on oltu kyllä joka välissä ulkona, kun on ollut vain mahdollisuus.
Ollaan kovasti tehty tallia ja alkaa olla pikkuhiljaa valmista. Ja lopputarkastus häämöttää kovaa vauhtia. Sen jälkeen saisi hiukan rennommin ottaa talven ja keväällä pihahommat loppuun!

Autotalli
Lapset on kasvanut ja meidän juniorillakin on alkanut löytyä aikamoinen temperamentti. Huhhuijaa! Ja tämä kiljuminen. Ai että se on mukavaa! Varsinkin kun on huomattu, että se ei ole oikein ollut isin ja äitin mielestä mikään kiva taito. No, aikansa kutakin. Ohimenevää, toivottavasti! :D

Mummulan pihalla
Meidän esikoinen oppi alku kesästä pyöräilemään, joten tää on ollut ehkä se kaikista isoin juttu tänä kesänä. Neiti on ollut aivan onnessaan ja mummulan nurmikko on saanyt kovasti kyytiä tänä kesänä! Junioria ehkä hiukan harmittaa, kun nyt ei pysy yhtä hyvin perässä. :D
Naapuriin kanalaan syntyi myös toukokuun puolella pikku tipuja, joten niiden elämää ollaan päästy seuraamaan ihan läheltä. Hauskoja tapauksia voin kertoa! Lapsetkin syöttäneet kovasti sekä isoja että pieniä kanoja ja esikoisen kanapelkokin alkaa olla tipo tiessään.

Kanojen syöttämistä

Reissuja emme oikeasstaan ole tehneet ollenkaan. Mökillä kävimme yhtenä pidennettynä viikonloppuna, mutta muuten kotosalla touhuttu kovasti. Kylläkin nyt tulevana viikonloppuna olemme lähdössä ensimmäistä kertaa mieheni kanssa kahdestaan reissuun sitten juniorin syntymän. Ehkä hiukan on perhosia mahassa! Mutta hyvinhän se menee, kun juniorilla on noin topakka ja auttavainen isosisko! <3

Mökiltä
Tässäpä pikakatsaus kesästä ja toivotaan, että ehdin kirjoitella täsät lähtien hiukan useammin tännekin! :D Koulu tulee viemään aika paljon aikaa ja voimia, kun se on vain vuoden rutistus. Mutta sitäkin tiiviimpi ja kiireisempi!
Toivottavasti teillä on ollut kiva kesä ja toivotaan, että tämä kesä nyt hiukan pidemmäksi jäisi, kun nämä ilmat on tällä viikolla olleet niin ihania!
Mukavia lämpöisiä päiviä! Nauttikaa näistä! :)

tuleva lisätutkinto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti