perjantai 5. joulukuuta 2014

Kiirekkö?

Onhan se kumma että se tuo kiire tulee päällensä aina näin joulukuussa. Onko se sitten oikeasti sitä kiirettä vai onko sitä muka "niin kiireinen" kun on kohta joulu? Itsestä ainakin tuntuu että tämäkin viikko on ollut yhtä lentämistä paikasta toiseen. Lenkkeilykin jäänyt vähälle. Tuon kun kirjoitti niin tuntuu itsestäkin ihan tekosyyltä! :D Poitsukin ollut väsynyt tänään. :/ raukkaa riepotellu joka paikkaan.



No, nyt aika ottaa itseä taas jälleen niskasta kiinni! Huomenna aloittaa kuntoilu kunnolla ja yrittää päivittäin jotain tehdä. Melkein pakkokin, kun on tuo selkä.
Niin tosiaan, minulla on ollut selkä kipeä kuopusta odottaessa, noin puolesta välistä asti. Selkäkivut vain pahentuivat ja lopulta synnytys käynnistettiin, koska en pärjännyt enää kotona. Selkä oli niin kipeä, ettei pysynyt enää jaloillaan. No, nämä selkäkivut vaivaavat edelleen.
Olen syönyt kuurina särkylääkkeitä ja käynyt fysioterapeutilla. Sain jumppaohjeet ja liikkunut myös niiden lisäksi. Kuitenkaan tämä kaikki ei tunnu auttavan, ainakaan vielä. Kipuhan minulla on pahin paikallaan seisten ollessa. Esimerkiksi ruoanlaitto on yhtä tuskaa. Tai kaupoissa hiljakseen kävely. Että ei yhtään haastavaa! :D

Tässäpä kuva tyttären huoneesta kun sai oman valoverhon :)



No, jospa tämä tästä alkaisi helpottamaan. Tänään oli muuten aivan ihanan värinen taivas, kun tulimme lasten kanssa kohti kotia. Piti ihan kuva ottaa :)



Autoonkin syttyi tällä viikolla moottorinvikavalo, vaan onneksi säikähdyksellä selvittiin! Pelkkä öljyjenvaihto riitti! Jes! :) Tyttären mielestä huoltoliikkeessä oli niin kivaa, että voisi käydä useamminkin! :D Odottelimme siis tuomiota autosta paikan päällä. Totesin vaan tytölle että jos täällä täytyy alkaa tiheään käymään niin kalliiksi tulee! :D
Sain ostettua itsenäisyyspäivän kunniaksi kynttilätkin, niin voi huomenna laittaa ne palamaan. :) Hiukan tunnelmaa, kun eihän noita kynttilöitä muutenkaan ole (Jos jokaiseen tuikun laittaa niin noin 30 kpl). ;)



Mutta oikein mukavaa viikonloppua ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti