perjantai 26. joulukuuta 2014

Aaton kuulumisia ja uhma.

Kyllä vain näin joulun jälkeenkin ja ennen pukin käyntiäkin tämä ihana uhma nostaa välillä päätään. Ehkä tuli aattona hiukan helpommalla päästettyä esikoinen ja välillä enemmän periksi annettua. Mutta sallittakoon se jouluaattona.
Välillä ollaan oltu kovillakin tämän uhmahomman kanssa ajasta ja paikasta riippumatta, mutta aina sitä vain yrittää ajatella, että se kuuluu tuohon neljävuotiaan elämään. Mutta voisi se välillä hiukan helpottaakin. Edes vuoden päästä viimeistään? Ehkä?
 

Tosiaan, joulun jälkeen onkin ollut sitten hiukan haastavaa. :D Jouluaatto meni todella hyvin ja esikoinen sai aivan liikaa lahjoja! Luulimme että jokainen joka halusi muistaa laittaa yhden paketin. Mutta eihän se ihan niin mennyt. Lapsi kirjaimellisesti HUKKUI pakettien määrään. Loppuvaiheessa hän jo sanoinkin ettei enää jaksa aukaista yhtään pakettia! :D Täytyykin vinkata paikallaolleille että ensi jouluna YKSI PAKETTI PER LAPSI! Ellei täältä lue, niin sitten täytyy vielä muistaa sanoa kasvotusten. Murr. ;)

Joulukattausta 

Ihana sää tuli myös jouluksi ja pakkasta isolla P:llä. Oli mahtava keli ja ulkoiltu on pyhien aikana kovasti. Mahtavaa kun ei hiekkaa tule kilokaupalla sisälle, eikä vaatteet ole läpimärkiä. Jess!

Mieheni innostui pakkasesta ihan kunnolla ja alkoi tehtailemaan jäälyhtyjä. Niitä löytyykin pihalta muutamia. Vain vaivaiset 18 kappaletta. :D Ovat kylläkin aivan ihania pimeällä, kun meillä ei ulkovaloja ole vielä talossa saati pihalla.
Voi sanoa, että piha on kuin talven ihmemaa. :) kovasti saatiin kehujakin pihan valaistuksesta. :)
Oli ihana kun kävimme hautuumaalla illalla mikä tunnelma ja kynttilämeri siellä oli. Ja sitten kun tultiin kotiin niin ihana kynttilävalaistus pihassa. :)

Hautuumaalta 

Aatto oli rauhallinen ja meille keräännyttiin iltapäivästä, kun pukki tuli kyläilemään. Pukki taidettiin tunnistaa kylläkin (Kiitos liian terävän neljävuotiaamme), mutta eihän tuo tuntunut neitiä haittaavan. :D Eikä kyllä jälkeenpäin puhunut kuin että pukki kävi ja toi paaaaljon lahjoja.


On se vain niin ihanaa, kun on oma koti, jossa saa joulua viettää. :) Laitan lisää kuvia aatosta kun saan vähän paremmalla kameralla otetut kuvat itselleni. Toivottavasti kaikilla oli ihana joulu. Nyt voisi pistää sumpit tulille ja nostaa jalat ylös! Suosittelen lämpimästi päivälenkillä käyntiä! Oli ihana raikkaassa ilmalla tepastella ja sulatella jouluruokia vähemmäksi! :)



Mukavaa Tapaninpäivää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti