torstai 1. tammikuuta 2015

Hyvin rauhallinen uuden vuoden aatto

Meillä tosiaan vieteltiin ihan vain kotosalla uutta vuotta perheen kesken. Meille kyllä pystyi onneksi veljeni tulemaan yökyläilemään ja vähän piristämään lapsia. Ja ehkä vähän meitä aikuisiakin. :)
En muista nyt tarkkaa päivää ja viikkoa mutta noin parisen viikkoa sitten kävimme ystäväperheen luona kylässä, jossa puhkesi vesirokko. No, tietenkin tämä sitten meille iski. Esikoinen jo hiukan antoi viitettä rokosta ennen joulua, mutta kunnolla se puhkesi vasta (onneksi) joulun jälkeen.
No nyt on sitten kuopuksen vuoro. Ehkä alamme hänen kanssaan olla siellä pahimmassa vaiheessa ja tytär on jo parantunut melkeinpä kokonaan. Tai siis ruvella on lähes kaikki näpyt. Tytölle ei tosiaan kuume noussut, joten saa nähdä miten juniorin kanssa käy.

Tyttären selkänäppyjä


Mutta onneksi ei oltu suunniteltu mitään uudeksi vuodeksi niin eipä harmitakkaan. Ja pakkohan tää on joskus sairastaa. Onneksi ei tarvi isompana sairastaa! :) Ja mikä onni, että tuo mieskin on lomalla, niin ei tarvi yksin valvoa ja hoitaa näitä muksuja. :) <3




 
Meidän pikkumies sai ihanan yökkärin jouluna. Naurettu maha kippurassa kun ukkeli päästelly rupsuja ja tuo teksti pepussa. ;D Toivotaan että rokko lähtee pian niin päästään normaalisti liikkumaan ulos ja muutenki pois neljän seinän sisältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti