keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Pukin tuomisista..

On saanut kyllä tosissaan tehdä lumitöitä! Huhheijaa ku on taas iha hiestä märkänä ku aamun pukannu lunta! :D Oon vissii jotenki päästäni sekaisin, mutta minä vaan niin nautin tuosta hommasta. Jotenki se on sellaista "aivot narikkaan" -hommaa. Saa ihan omaa tahtia tehä ja ehtii miettiä vaikka mitä. :) Päivän ohjelma siinä samalla suunniteltu kun on lumet pukattuna!
Ja on se vaan niin hyvää liikuntaa. Vaikkakin en tiedä mitä tuo mun selkä on siitä mieltä. No, perjantaina on hieroja että siellä varmaan saa sitten kuulla kunniansa jos on jumissa enemmän ku viimeksi. :D



Rokko on meilläkin nyt selätetty! Kummallakin se oli, joten nyt voi huokaista että on ollut kummallakin. Ja että se on nyt ohi! Pienemmällä hankalampi. Enemmän näppyjä ja kuumettakin jonkin verran. Isommalla ei ollut kuin näppyjä ja niidenkin kanssa selvittiin helpolla.
Meidän neitin osalta joulupukki oli kyllä aivan hirveästi liioitellut. Paketteja oli niin paljon, että tyttö ei jaksanut edes kaikkea aukaista aaton aikana! Kyllä me oltiin miehen kanssa silmät pyöreinä ku katottiin sitä pakettien määrää!
Mutta oli paljon hyödyllistäkin tavaraa! Esimerkiksi sukset! Ihan huippu juttu ja ihan oikeat monot ja siteet sun muut. Ei niitä, joissa voi olla omilla kengillä, jotka ei pysy jalassa ja joista jää hirveät traumat jne. Ei tietenkään itsellä ole tällaisista mitään kokemusta tai traumoja. ;)

Kuivaharjoittelua :D

Neiti pääsi kokeilemaan suksiaan ja olihan tyttö mielissään! :) Ihana että tykkää ja on muutenkin niin ulkoilmaihminen kuin voi vain olla.
Toinen älyttömän hyvä lahja oli luistimet. Tämäkin laji on jo kokeiltu ja on tykännyt siitäkin hurjasti. Eli tässäpä onkin meidän perheelle kevätlajit! :D Varaa ei kyllä ole itselle ostaa mitään vehkeitä, mutta toivon mukaan meidän neiti ei ihan heti lähde mitään hurjaa vauhtia viuhtomaan näillä vehkeillä. :D
Luistimet onneksi löytyy sekä mieheltä että minulta, niin saadaan yhdessä luistella. En itse vain ole hetkeen luistellut, niin taidan olla samassa pisteessä osaamisen kanssa kuin tyttökin. :D
Nyt täytyy jatkaa ruoanlaittoa. Loppuviikosta onkin paljon tapahtumaa ja pääsen viettämään lauantaina laatuaikaa ystäväni kanssa leipomisen merkeissä. :) Ihanaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti