maanantai 12. tammikuuta 2015

Kuusamo, nyt kutsuu mua Kuusamo.

Niin se kutsuu, vaan Kuusamo mutta eipä se auta kun ei voi lähteä! :D Mutta vielä voi sentään ihanasta reissusta muistelmia jakaa. Niinkuin tyttö puhuu, että kirjoittaa Muumipapan muistelmia. Tällöin hän menee yleensä keittiönpöydän alle "kirjoittamaan" :D
Mutta takaisin Kuusamoon! Lauantaina päivänä päätimme että käymme vähän Rukalla pyörimässä. Viikonloppuna siellä oli Freestyle cupin avajaiset. Oli ilotulitukset ja kaikki! Ei vaan oikein näkynyt nekään, kun oli sumuista. Eli koko ilotulitus meno vähän harakoille.
Kävimme munkkikahvilla läheisen hotellin yhteydessä olevassa ravintolassa. Oikein alkoivat meille uudet munkit paistamaan, kun olivat loppuneet! Ihanasti ajateltiin asiakkaista. Varmaan vaikutti se, että munkkia odotti myös yksi nelivuotias tyttö. :D



Lenkillä pääsin myös käymään kauniissa Juuman maisemissa. Ai että on kaunista tuo luonto tuollapäin. Ja kun oli niin ihanasti lunta. Ainut huono puoli oli, kun ei noita pyöräteitä hirveästi ollut, niin hirvitti kävellä tien reunaa vaunujen kanssa. Onneksi oli vielä valoisaa.
Päivä oltiin touhuttu jos jonkinmoista, niin oltiinhan me väsyneitä kun illalla sohvalle pääsi kellahtamaan. Untakaan ei tarvinnut paljoa houkutella. :) Lapsetkin nukkui tosi hyvin, kun mökissä oli viileät makuuhuoneet.



Sunnuntaina alkoi sitten pakkaaminen ja siivoaminen. Kävimme vielä Rukalla Pitäjän pirtissä vähän syömässä ja tuliaisia ostelemassa. Mukava reissu kaikin puolin.
Lapset olivat reissussa rähjääntyneitä, niin matka kotiin meni ilman pysähdyksiä. Itsekin saatoin hiukan torkahtaa. Ihan hetkeksi. ;)


Vähän jo suunniteltiin, että olisi kiva keväällä uudestaan lähteä käymään Kuusamon huudeilla. Vaan täytynee katsoa sitten miten aikataulut käy yhteen ja ainahan se on vähän rahakysymys tuo reissaaminen. :/ Mutta onneksi voidaan yhteistä aikaa ja hetkiä viettää myös täällä kotipuolessa. Ei se katso aikaa eikä paikkaa, kun on kivaa. Seura sen tekee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti