lauantai 17. tammikuuta 2015

Leffaan!

Käytiin tänään leffassa piiitkästä aikaa. Ekaa kertaa tälle vuotta! :D Mukana oli mieheni, käly ja hänen avokkinsa. Ja leffa mitä kävimme katsomassa oli uusin Vares.
Jotenkin olen aina ajatellut ettei nuo Vares -leffat ole ollenkaan mun juttu. Joskus tosi kauan sitten katsoin varmaan jonkun ensimmäisistä ja jotenkin se ei sytyttänyt yhtään. No, voin kertoa että nyt on tämänkin äiskän mielipide muuttunut.
 
 
 
Oli viimeisen päälle tehty elokuva, aivan älyttömän hyvä! Hetkeäkään ei tullut että olisi ehtinyt ajatella että "mitenhän ne lapset nyt siellä pärjää" vaan kokoajan piti tapittaa mitä seuraavaksi tapahtuu. Vei kyllä niin mukanaan! Juoni oli mitä mahtavin ja ehkäpä osittain tätä päivää.
Mitään en halua leffasta paljasta, oli sen verran mahtava. :) Mutta! Liitän mukaan trailerin ja joka vain tykkää suomalaisista tai yleensä Vares -elokuvista niin suosittelen lämpimästi!

https://www.youtube.com/watch?v=tydKTKknSGw

Viime vuoden lopulla kävimme mieheni kanssa kahdestaan katsomassa Mielensäpahoittaja elokuvan. Siinä oi myös aika hupaisa leffa. :) Mutta ehkä enemmän minua vei mukanaan tuo Vares.
Pitäisi käydä enemmänkin elokuvissa, mutta en tiedä miksi sinne on aina niin vaikea lähteä tai yleensäkään suunnitella sinne lähtemistä. No joo, onhan tässä lapsukaiset ja tämä arki aika haipakkaa. Mutta jollain tavalla se on oma rentoutumishetki ja saa tovin ajaksi ajatukset muualle kuin että pitäisi tuota pyykkiä pestä tai imuroida. :)
Meidän neitilläkin ensimmäinen kerhoviikko takana tälle vuotta ja ollut tyttö kyllä onnellinen, kun saanut kavereiden kanssa touhuta ja leikkiä. :) Ja äiskä on päässyt jumppaamisen makuun! Siitä lisää myöhemmin! :)
Tässä pikakatsaus tähän hetkeen ja jospa sitä ensi viikolla ehtisi paneutua enemmän päivittämiseen.
Mukavaa viikonloppua kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti