maanantai 9. helmikuuta 2015

Ai mitä, töihinkö?

Niin se vain menee, että tämäkin äiti on alkanut katsella hiukan noita työapajia. Maaliskuussa koittaa se päivä, kun äitiysloma (tai virallisesti vanhempainvapaa) loppuu. Kuinka lopulliselta se tuntuukaan! Kauheaa, että aika menee näin nopeasti ja kohta on kaksi kävelevää ja puhuvaa muksua kotona. Mihin ne minun vauvat aina häviää?!
Ehkä on huomannut tässä toisen kohdalla, että on nauttinut enemmän vauva-ajasta ja antanut olla oikeasti vauva. Tuntui, että esikoisen kanssa mentiin niin lujaa ja aina mietittiin, mitä seuraavaksi kehityksessä tapahtuu ja mitä saa nyt antaa syötävää. Ihan kuin olisi joku kiire ollut! Ja sitten, hups, meni jo! On ne vaan niin ihania murusia nuo muksut! <3 Ei siitä pääse mihinkään.

Kesältä 2014, sisko hoitaa velua

Sähköposteja olen tosiaan laittanut eri paikkoihin, kun tuolla mol.fi -osoitteessa ei ole mikään huikea tarjonta ollut. Ja ehkäpä saan (toivottavasti) onnekseni olla vielä kesän kotona ja aloittaa syksyllä uuden lukukauden. Se olisi sekä lasten kannalta ihana asia että työn kannalta. Työkin kun on lasten parissa, yllättäen. :D Lapset saisi kesästä nauttia ja äitin kanssa polkea niin paljon kuin jaksaa. Ja työt aloitettaisiin syksyllä ja olisi uusi lukukausi edessä ja uudet asiat. Pidetään peukkuja!

Viikonloppu kovasti jo kutittelee, kun on paljon tapahtumaa. Perjantai on minun ja mieheni vuosipäivä ja meillä tulee yhdeksän vuotta täyteen. Ihan hassua kuinka aika menee nopeaa! Lauantaina sitten menemme ystävien kanssa syömään ja tyttöjen kesken leffaan. Illaksi meille saunomaan ja viettämään iltaa. Pitkästä aikaa!

Vuosimallia 2007 :D

 Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti