keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Voihan hampaat

Meillä on tosiaan ja muutamia viikkoja vietetty tosi levottomia öitä. Meidän poitsu on näköjään sellanen, että sitten kun niitä hampaita tehdään, niin yritetään vääntää heti kerralla muutama! Ennen joulua puhkesi yksi ja muutaman päivän päästä toinen. Ja näin kaksi alahammasta on tehty!
Tämä ylähampaiden teko onkin sitten iha eri juttu..joo, onhan ne isommat mutta jotenkin alkaa jo tuntua tämä valvominen yöllä. Yksi hammas on jo ylös puhjennut ja ikenen läpi kuultaa KOLME hammasta. Eli siis ylhäälle keskelle tulossa vielä yksi ja samaan syssyyn vielä ylös kulmahampaat.
Että ei se tietenkään ole mikään ihme, että valvottaa.
Tänäänkin olisi ollut ihana ilma käydä lenkillä tytön kerhon aikaan, mutta väsymys voitti ja piti ajaa takaisin kotiin, että saa hetkeksi silmät ummistaa.

Mutta on ne nuo hormoonit vain niin outo juttu. Tällä hetkellä itse on kotona ja lapset 4v 4kk ja kohta 8kk, niin sitten kun näkee pienen vastasyntyneen, voi elämä. Tai itseasiassa kyse oli videonpätkästä eikä ihan livenä näkemisestä! :D Tämä äiskä sai taas sellainen vauvakuume -kohtauksen! (jos sitä voi siksi sanoa :D) Uskomanonta miten tuollainen pieni nyytti osaa olla suloinen. Siskollenikin tuossa juuri päivittelin, että kai tämä alkaa jonkinmoinen syndrooma olla. Sitä voisi vain tehdä vauvvoja! :D
Mutta siis onnittelut vielä pienestä nyytistä ystävälle ja hänen miehelleen! <3

Meidän poika synnärillä

No ehkä tässä tilanteessa osaa kuitenkin omaa järkeä kuunnella ja miettiä, että oma jaksaminen tällä hetkellä tärkeintä. Meidän vauva nyt tällä hetkellä valvoo kovasti, joten olisi varmasti tuskaa odottaa toista. Ehkäpä joskus, sen tulevaisuus näyttää. :)
Ja tulihan minulle tässä hiukan erilaista projektia, kun saan olla pikkusiskoni kaasona! <3 Aivan ihanaa! Mahtavaa päästä suunnittelemaan ja järjestelemään ihania juhlia ja kaikkia! Itse on vain sellainen ihminen, että pitää olla jonkimoinen projekti meneillään, että jaksaa. Ihmehomma sekin.

Googlesta napattu kuva

Eilen piti käydä zumbaileen ja tänään vuorossa rpv. Saa nähdä miten sitä taipuu huomenna sitten jumppailemaan. Mutta nyt täytyy rientää välipalan laittamiseen, kun pienempi vielä nukkuu.
Mukavaa päivänjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Hihhih, video teki tehtävänsä? ;) tsemppiä yövalvomisiin, toivottavasti pian hellittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä teki. Mut eihän mun tarvi kuin ohi kävellä, kun jollakin vauva sylissä niin se on sitten siinä :D :D Juu kiitti! Nyt on toinen ylähammaskin puhjennut että toivotaan tämän helpottavan viimeinkin!

      Poista