torstai 26. helmikuuta 2015

Lasten suusta. Tai meidän neitin suusta tällä kertaa. Osa 1

Näitähän juttuja riittää lapsista, mutta jotenkin minusta tuntuu, että meidän neitillä on jokin ihmeellinen ajantajunta näiden juttujen kanssa! Saanut kyllä itse kukin nauraa hänelle, kun kulkee neitin kanssa kylillä. Tässäpä siis muutama niistä:


*A oli minun mukanani Tupperware -kutsuilla. Ne järjestettiin ystäväni luona ja kaikki paikallaolijat tietenkin naisia. Itse kutsujen esittelijä on ennestään tuttu myös tytölleni ja tytär osasi olla oikein rento, oma itsensä kutsuilla. Yhtä laitetta esittelijä esitteli hiukan kauemmin ja teki sillä myös hienon jälkiruoan, jota kaikki saimme maistaa. Kuitenkin kesken laitteen esittelyn meidän neiti avaa suunsa ja sanoo: Kuule S, sinä puhut niin paljon, että mua alkaa ihan väsyttään!" Luonnollisesti tämä keskeytys sai kaikki hervottomasti nauramaan. :D

*A oli mummun luona yökyläilemässä (minun äitini luona). Häntä suuresti kauhistutti, että hänen enonsa eli minun veljeni täytti juuri 18 vuotta! A:n mielestä se on ihan kauhean vanha jo! No mummu tietenkin kertoi tähän väliin oman ikänsä ja totesi itsekin että sehän on paljon enemmän. Meidän neiti sitten mummun iän kuullessaan painoi otsansa käsiään vasten pöydälle ja totesi: " Ou mai gaad, mä en kestä! Mummu sä oot ihan järkyttävän vanha!" :D no todellisuudessa monihan pitää äitiäni hyvinkin nuorena ja hän on ulkonäöltään hyvin nuorekas. Toivottavasti itsellä on samat geenit. ;)

*Olimme perhekerhossa lasten kanssa piiitkästä aikaa. Neiti oli varsinkin mielissään kun sai kavereiden kanssa touhuta ja luvan kanssa juosta salissa ja riehua. Kun tuli ruoka-aika ja alkoi porukka siirtyä kohti ruokailutilaa, jäimme vielä hetkeksi muutaman muun kanssa saliin. Neiti löysi puiset keilat ja otti kaikki käteensä ja tuli minun luokseni: " Äiti, minkä väristä kaljaa sinä haluat juoda?" :D (Ensinnäkin en tykkää kaljasta se maistuu pahalle ja toiseksi meillä juodaan alkoholia TODELLA vähän ja sitä ei oikeastaan koskaan ole missään esillä. :D) Äitille saattoi pieni puna kasvoille nousta, kun seurassamme oli myös muutamia, joiden elämään alkoholi ei kuulu millään tavalla.

Meidän arki muuten ollut vähän rankkaa, kun edelleen ollaan kipeinä. Ensi viikolla lomaillaan, joten voi olla ettei täällä ehdi/jaksa/pysty/kykene käydä. Mutta ihanaa kevätlomaa niille, joilla sitä on ja työniloa muille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti