tiistai 21. lokakuuta 2014

Harmaa keli mutta ei haittaa! :)

Yks yö oli nukuttu mieheni siskon luona ja ensimmäinen aamu alkoi sään puolesta aika harmaana. Onneksi ei kuitenkaan satanut ja pääsimme heti aamusta lenkille! :) Meille tulikin reissun aikana rutiiniksi, että joka aamu kävimme pitemmän lenkin. Se oli kyllä todella käytännöllistä. Itse jaksoi parhaiten, koira sai lenkin ja vielä kun poitsu nukkuu kaikista parhaiten aamupäivästä.



Maastot oli aivan mahtavat! Lähettyvillä oli kolme erikokoista järveä ja kiersimmekin monesti niitä. Lisäksi lenkkipolullamme oli aivan järkyttävän valtavan korkea mäki! (kuulemma eteläsuomen korkein mäki, siltä se tuntuikin! :D)




Mäen päälle päästyään tuntui kyllä keuhkoissa aika mukavasti! :D vähän vielä flunssaisena ja ei ehkä kaikista parhaimmassa kunnossa muutenkaan, niin huh! Onneksi oli piippu mukana! :D (minulla on rasitusastma, joten mäki tuntui kovalta vaikka vauhti oli pieni)

Joka tapauksessa nautin ulkoilusta ihan hirveästi. Erilaiset maisemat ja korkeuserot tekivät lenkeistä niin paljon monipuolisempia kuin täällä kotona. :)




Ekana päivänä metsästimme miehelleni lenkkareita, jotta hänkin pääsisi kunnolla nauttimaan ulkoilusta. Kävimme ensin kauppakeskus Karismassa. Karisma oli oikein monipuolinen ja iso kauppakeskus ja olisi ollut jos jonkinmoista liikettä, minne jalat olisi vienyt. Vaan onneksi ei ollut rahaa niin paljon, että olisi siihen pystynyt! :D Karismassa oli myös jonkinmoiset hintahulinat. Oikeaa nimitystä en niille hulinoille nyt muista, mutta väkeä oli paljon!
Tyttäremme oli myös innoissaan, kun vastaan käveli Ville Viikinki, jonka hän näki viimeksi reilu vuosi sitten ollessamme risteilyllä. :)



Kävimme myös kauppakeskus Valossa, joka oli paljon pienempi keskus. Siellä sijaitsi ihana pieni kahvila cafe ida. Ihanaa salaattia ja mikä annos! Kahvilassa ei ollut liikaa väkeä, joten pikku-ukkelinkin pystyi ihan rauhassa syöttämään kahvilan nurkkapöydässä. :) syötiin miehen kanssa ihanaa caesar-salaattia kanalla! :) Nams! 






Päivä meni muuten rennoissa tunnelmissa ja tutustuimme myös yöpymispaikkamme lähellä sijaitsevaan puistoon. Tyttö tietenkin tykkäsi kovasti siitä hommasta. Hänhän rakastaa kiikkumista ylikaiken. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti