torstai 9. lokakuuta 2014

Reissuun!

Meillä jäi perheen kesälomailut lyhyeen, kun vauva syntyi juhannuksen tienoilla ja oli tätä oman pihamaan projektia ja terassin tekoa yms. Nyt kun on tilanne vähän rauhoittunut ja poikakin kasvanut päätimme lähteä pienelle reissulle, pienellä budjetilla.
Matkamme suuntana on Lahden lähellä oleva kunta, jossa mieheni sisko asuu poikaystävänsä kanssa. Heidän talouteensa kuuluu myös kaksi kissaa ja meidän koiramme Vili. :)
Vili päätettiin aikanaan siirtää asumaan mieheni siskon luokse, koska Vili kiltistä luonteestaan huolimatta on hyvinkin tarkka karvoistaan.
Kun tyttäremme syntyi asuimme pienessä kaksiossa ja tila kävi ahtaaksi koiralle. Raukka käveli seiniä pitkin paniikissa, kun tyttö lähti liikkumaan joka tietenkin seurasi koiraa ihan kaikkialle. Parhaaksi katsoimme sijoittaa Vilin muualle ennenkuin ehtii tapahtua mitään. No, sille tielle on Vili jäänyt ja ihanan kodin on Vili saanutkin. :) Myös nykyiset huoltajat ovat rakastuneita meidän karvakuonoon ja ovat pitäneet aivan ihanasti huolta karvaturrista. Kiitos siitä <3
Nyt olemme siis lähdössä katsomaan sekä mieheni siskoa, hänen miestään ja kissojaan, mutta myös ihanaa karvaturriamme! :)



Reissumme on pidennetty viikonloppu eli pienimuotoinen paussi tulee kirjoittelulle. Ehkä tekee ihan hyvääkin. :D
Tarkoituksenamme on käydä reissun aikana katsastamassa Sibeliustalolla Jarkko Tammisen luotsaama starsshow. Lapset ovat sen aikaa mieheni siskon kanssa, niin saa äiti ja isäkin vähän laatuaikaa viettää. ;) Jännittää hirmuisesti, toivottavasti on hyvä! :) Siitä myöhemmin sitten reissun jälkeen lisää! :)



Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia: