sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Lenkkeilyt kehiin!

Niinkuin otsikko jo kertoo, niin on aika tämänkin äiskän aloittaa kuntoilu!
Nuorimmainen lapsemme syntyi kesäkuussa ja hän ei tykännyt ei yhtään kesän helteistä. Hän huusi kuin päätä olisi leikattu, kun vietiin ulos. Eli meidän loppukesä pojan kanssa meni aika lailla sisätiloissa. Tai ilmastoidussa autossa. :D
Onneksi isäkin oli lomalla. Isyysloman lisäksi hän piti vähän kesälomia päälle, niin tyttäremme (tässä kuussa 4 vuotta täyttävä) sai nauttia kesäsäästä ja purkaa pihalla valtavaa energiamääräänsä.
Elokuun puolessa välissä esikoinen aloitti avoimessa päiväkodissa olevan kolmen päivän kerhon. Kerho on maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-11. Ihana ajankohta!
Olen päättänyt käyttää tämän ajan siis hyödyksi ja käyn kunnon lenkillä näinä aikoina!

Kerho ei ole ihan kävelymatkan päässä kotoamme, koska asumme "melkein maalla," joten kuljemme joko bussilla tai omalla autolla, jos meillä on käytössä sellainen.
Auton ollessa käytössä käytän hyväkseni sen, että voin vaihtaa maisemaa, eikä aina tarvitse olla samassa paikassa vaunujen kanssa kiertelemässä.





Elokuussa oli ihania kelejä ja ainut huono puoli, mikä on tullut näiden päivien keleihin on tuuli. Voi tuuli, kun teet vaikeaa pukeutumisesta! Onneksi se ei tätä äiskää lannista, vaan mennään lenkille, kun on mahdollisuus! :)




Meillä tosiaan esikoinen ei oikein pitkistä lenkeistä välitä. Pyörällä yli tunnin lenkkejä ei oikein jaksa ja se on hänen mielestä tylsää, jos ei pysähdytä välillä puistossa. Ja ei tietenkään iso tyttö enää missään kärryissä istu! Eipä siinä, meillä ei ole kaksosten vaunuja, joten en voisikaan kaksia kärryjä työntää! :D

                                                     

Tänäänkin käytiin hiukan haistelemassa raitista ilmaa miehen kanssa, vaikka tuuli on aika kylmänoloinen ja itsellä ääni pois. :/ Pakko oli vain saada ulkoilmaa, ettei seinät kaadu päälle!
Mukana muutama kuva lenkkipoluilta aikaisemmin tänä syksynä. :)

Mukavaa päivää kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti