maanantai 27. lokakuuta 2014

Reissun kolmas päivä

Kolmantena päivänä oltiin jo päästy asettumaan taloksi ja päästiin kiinni hyvään päivärytmiin. Aamulenkit oli ihan huippujuttu! :) mukava tulla takaisin lenkiltä sisälle virkistyneenä ja päivä vasta edessä! :)
Vili piti huolen siitä, ettei tarvinut tyhjänpanttina istua. Rapsutuksia oli aina valmis vastaanottamaan! :D




Kiertelimme autolla, koska ilma oli hiukan sateinen ja välimatkat pitkiä paikkojen välillä, missä kävimme. Autolla olimme myös siksi, että lapsukaiset ottivat samalla pienet nokoset, jotta jaksoivat paremmin. Isomman kanssa kun on nykyään tuo päikkäreille meno aikamoista tappelua.











Kälyni poikaystävällä oli kisat ja siksi ei ollut kanssamme kiertoajelulla, joten mahduimme jopa yhdellä autolla kurvailemaan! :D kaunista seutua oli, voi että. Mukaan liitän kuvia, mutta kuten aiemmin jo kirjoitin niin kuvat ovat aikalailla autosta otettuja. Ja tässä tulee oikein suuri määrä sellaisia kuvia :D ja laatu on puhelimeni laatua, joten ei mitään priimaotoksia. Koettakaa kestää!







Lenkkeilyt olivat myös jälleen meidän ohjelmistossamme. Oikein innostuin, kun maastot olivat jotain niin huikeaa! Ja kuten mieheni sanoi, että kun ei tiedä yhtään missä on ja kuinka pitkä matka on vielä että päästään takaisin, niin on paljon mukavempi olla lenkillä! :D kieltämättä nuo kotimaisemat alkaa välillä vähän maistumaan puulta.



Päivä meni muutenkin ihan rauhallisissa merkeissä ja aloin itse jo jännittämään seuraavaa iltaa, jolloin oli edessä starsshow ja pienokaisten hoitovuoro kälylle ja hänen poikaystävälleen! :) On se jännä kuinka sellaistakin jännittää, vaikka tietää ettei mitään pahaa varmasti tapahdu. :) sitä ei ymmärräkkään tuollaiseen pieneen nyyttiin kiinni jäämistä ennenkuin itse sen kokee.



Illalla tuli myös kälyni poikaystävä kisoista ja oli voittanut! :) kultamitali kaulassa sieltä asteltiin sisälle ja oltiinhan me iloisia hänen puolestaan! :) Hyvä J! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti