torstai 16. lokakuuta 2014

Reissuun lähtöpäivä

Kuten lapsiperheelliset tietääkin, että lasten kanssa pitkiä matkoja kulkeminen vaati monesti pitkää pinnaa ja paljon aikaa. Eli kiireellä ei edes kannata suunnitella lähtevänsä! Meidän onneksemme mieheni oli jo ennen reissua aloittanut loman, joten meillä oli aikaa pakata yhdessä ja rauhassa. Ja mikä hienointa, matka voitiin aloittaa heti aamusta (kun lapset yleensä ovat väsyneempiä ja nukkuvat edes tovin) ja arkipäivänä!
Liikennettä ei kovinkaan ollut, joten tämäkin äiskä usklatautui rattiin ja ajoi jopa yli puolet matkasta! Hyvä äiskä! :D


Pysähdyimme ensimmäisen kerran Viitasaaren ABC:llä. Se oli pitempi pysähdys, jossa söimme lounaan ja esikoinen sai temmeltää leikkialueella huoltoaseman sisällä. Samalla oli helppo syöttää pienimies, kun pystyi samalla seuraamaan toisen touhuja leikkipaikassa. :) Ihan perus noutopöydän otimme syödäksemme, kun tiedettiin että herkkuja ja hyvää ruokaa tulee varmasti syötyä matkan aikana. :) Samalla oli hyvä sauma vaihtaa kuskia!


Pysähdyimme vielä kerran ennen päämääräämme Teboil Tähtihovissa. Kyseiseen huoltoasemaan kuuluu silta, joka ylittää autotien, joka oli isommasta lapsestamme hyvin hauskaa. Piti seistä tollottaa tovi sillalla ja ihmetellä miten kauhean lujasti ne autot menevätkään. :)
Ko. huoltsikalla joimme vain pikaiset kahvit ja tytölle mehut ja pojalle syötöt ja eikun takaisin matkaan!


Matka sujui aivan älyttömän hyvin! Olin yllättynyt kuinka hyvin poika nukkui, oikeastaan koko matkan paitsi pysähtyessä huoltsikoilla. Isommalle oli tämä pelastava tekijä eli dvd-soitin. Päätettiin pelata oikein varman päälle ja ottaa soitin, jos sattuu olemaan huonot nettiyhteydet niin ei tule sen takia huutoa autoon! :D Eihän tuollainen pieni voi ymmärtää miten se joku netti voi noin yhtäkkiä vain katketa!


Automatka kesti noin 7 tuntia pysähdyksineen ja olimme kuitenkin neljän jälkeen iltapäivällä perillä, joten jäi vielä aikaa ulkoilla kovasti pitkän ajomatkan jälkeen. :)
Viltsu oli intopiukeena odottamassa tuloamme! :) Loppupäivä todellakin ulkoiltiin ja asetuttiin taloksi mieheni siskon luokse.


Mukana muutama kuva ensimmäiseltä päivältä :)
Ja tosiaan kuvien laatu on puhelimeni syytä (Galaxy 4), joten mitään hienoja otoksia ei kannata odottaa! :D Lisäksi myös reissusta otetut ovat suurinosa auton sisältä otettuja. Pahoittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti