tiistai 28. lokakuuta 2014

Talvi tuli! Ja meni...ja hiukan pihahommista.

Oi sitä iloa ja riemua mitä lumi voi tuoda tullessaan! :) Tytär ei meinannu housuissaan pysyä kun aamulla heräsi ja katsoi ulos! :D Ja kun satoi päivälläkin niin voi että oli ihmeteltävää. Onhan siitä viime kerrasta jo kauan aikaa kun ajattelee neljävuotiaan näkökulmasta. :)



Asioilla käydessämme ilma oli aika hurja ja tytärtä huolettikin että jos kaikilla ei ole talvirenkaita, niin miten ne pysyy tiellä. Ihana <3 Omaan autoonhan vaihdettiin edellisenä päivänä :D eli juuri ajoissa! ;)




Kuitenkin suruksemme lumi alkoi sulaa seuraavien päivien aikana ja pihamme oli taas ihanaa mutahiekkalällyä. Ah! Ja eikun joka ulkoilun jälkeen kihveli ja harja käteen kuistilla ettei kaikki kantaudu sisälle. Voi että minä odotan sitä ensi kevättä kun saadaan pihaa alkaa laittamaan nii loppuu tuo hiekkaralli! :)






Kovasti ollaan jo pihaa suunniteltu ja mies sai sukulaiseltaan pientä avantia, joten päästiin tasoittelemaan pihaa, niin osaa itsekin paljon paremmin hahmottaa mitä tulisi mihinkin. :) kovin haastavasti hoidettavaa pihaa meille ei kannatakkaan laittaa, koska en todellakaan ole mikään viherpeukalo! Uskokaa tai älkää, olen onnistunut tappamaan myös kaktuksen! :D
Raukka pieni jäi yhdelle hyllylle, joka oli hiukan näkökentän yläpuolella. Kaksiosta muutettuamme pois huomasin vasta tämän kyseisen kaktuksen. Raukka oli ihan kuihtunut kasaan! Eli ei, ei mitään kauhean haastavaa elävää meille ellei kyse oli lapsista! :D


Asiasta kukkapurkkiin! Pihaa suunniteltu siis kovasti ja ideoita hurjasti! Lisäksi teimme myös näitä hittijuttuja eli lyhtytelineitä seipäistä tai miksi niitä nyt kutsutaankin :) Mies on onneksi näppärä käsistään niin itse ei tarvinnut kuin seurata vierestä ja sytytellä lyhdyt. Ihanannäköisiä ovat varsinkin kun pimeä tulee niin nopeaa! Ihana nähdä kuinka ne valaisevat pihaamme kun lumikin on maassa. :) Ulkovaloja kun ei vielä pihassa ole.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti