tiistai 4. marraskuuta 2014

Starsshow!

Yksinkertaisesti sanat ei riitä kertomaan miten huikea show se oli. Aivan tajuttoman hyvä! Suosittelen kaikille lämpimästi kenellä tulee vain mahdollisuus nähdä. Itse menisin vaikka heti uudestaan jos voisin! Ja ensi vuonna on aivan pakko päästä katsomaan uudstaan, jos vain show jatkuu ensikin vuonna. :)



Jarkko on aivan hurjan taitava imitoija ja varmasti oli lähes sata eri artistia ja julkkista, mitä hän imitoi. Lavashow oli muutenkin hieno. Lavasteet upeat. Vau! Jarkon lisäksi imitoijana toimi myös ihana Laura Voutilainen.
Hän on niin upea ilmestys ja mikä ääni! Mies otti kuvan kun poseerattiin Lauran kanssa. :) Ja mikä hauskinta, kuvaan tuli vahingossa myös Janna Hurmerinta ja Krisse Salminen! :D kolme julkkista yhdellä iskulla! :D




Sibeliustalo oli oikein hieno paikka ja väliajalla piti ihastella rakennusta. Hienon ja kalliin näköinen! :D Näytös kesti yhteensä 2,5 tuntia johon kuului 30 minuutin tauko. Esitys oli sopivan pituinen ja kuopus kun oli ekaa kertaa noin pitkään äitistä erossa, niin voi sanoa että oli oikea valinta! Show vei niin mennessään, ettei siinä ehtinyt murehtia kun piti keskittyä esitykseen. Ja kyllä hoitajatkin olivat niin ihania ja mahtavia. Lapsilla ei ollut kyllä mitään hätää, hyvissä käsissä olivat! :)




Lisäksi esityksessä oli taustatanssijoita, jotka kruunasivat koko shown livebändin kanssa. Tanssijoina oli Tansii tähtien kanssa -ohjelmasta tutut Ansku Bergström, Katri Mäkelä, Matti Puro ja Marko Keränen. Marko oli myös tehnyt koreografiat esitykseen. :)



Harmitti kovasti kun kuvaaminen oli kielletty esityksen aikana. Hurjasti olisi tehnyt mieli ottaa kuvia! Mutta tämä "kunnon kansalainen" ei kehdannut ottaa ainuttakaan kuvaa itse esityksestä! :D toisaalta, ei siinä olisi kerennytkään kun piti esitystä seurata kokoajan. Silmä kovana! Ja lisäksi välimatka istumapaikoistamme lavan reunaan oli vaivaiset 2,5 metriä! Kiinni oltais jääty jos kuvia olisi otettu! :D Kuvat on tosiaan oikeastaan itse rakennuksesta ainoastaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti