torstai 13. marraskuuta 2014

Saanko esitellä; Fröbelin Palikat!

Ja niinkuin otsikkokin kertoo jo kaiken. :D

Olimme lapsukaisten kanssa katsomassa palikoita ja olihan esikoinen mielissään! Ensin meinasi hiukan olla alkujäykkyyttä hommassa ja jännitti, mutta sutsisatsi sulatti tämän jännityksen ja sitten mentiin ja kovaa! :D
Ei voi kun hattua nostaa tälle orkesterille, kun jaksavat edelleen tehdä keikkaa! Muistaa itsekin kun käynyt kyseisen bändin konsertissa pikku tyttönä. Ihan huippua! :D






Minun ja lasteni lisäksi mukana oli siskoni oman tyttärensä kanssa ja ystäväni kahden muksunsa kanssa. Menoa riitti ja ensin siinä vähän jännitettiin kun oli mukana meidän 4kk, siskon 7kk ja ystävän 2kk vanhat muksut, että miten heidän korvansa kestävät. Mutta ihan turhaa huolehdittiin! Musiikki soi juuri sopivalla voimakkuudella eikä pienimpiäkään häirinnyt konsertti tai muiden lasten hälinä.



Tytärhän oli sitä mieltä, että ne setät oli tosi mukavia ja pitää päästä uudelleen palikoiden konserttiin! No, eihän sitä tiedä tuleeko enää konsertteja mutta toivotaan että tulee! Oli sen verran kova juttu meijän isommalle muksulle ja tulevaisuudessa olisi varmasti pienemmällekin! :)


Ajallisesti konsertti oli juuri sopivan pituinen. Konsertti alkoi ajallaan ja kesti noin tunnin. Tuttuja biisejä oli suurinosa eli suurinosa lapsista pystyi koko konsertin ajan osallistumaan laulamalla, leikkimällä ja tanssimalla.
Konsertissa oli myös mielestäni ihanat sellaiset kuin liikennemerkit, missä käskettiin vanhempien istua ja lapset saavat seistä! :) Ihanasti ajateltu lasten kannalta!






Ainut miinuspuoli oli aika, jolloin konsertti alkoi. Klo 18.30. Ja meiltäkin kun kestää reilu puoli tuntia ajaa paikan päälle. Ja kuten arvaatte, että paikalle on muutama muukin paikalle saapuessa parkkipaikkaa joutuu hetken etsimään ja lähtiessä odottamaan, kun porukka purkautuu ensin rakennuksesta ulos ja sitten parkkipaikalta. Olihan lapset kyllä väsyneitä kotiin saapuessa, mutta oli se sen arvoista! Lapset nautti ja äitit myös! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti