keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Ristiäistuparit

Meillä oli elokuussa poikamme ristiäiset. Myös moni tuttumme ja sukulaisemme odotti tupareita, kun pääsimme tämän vuoden maaliskuussa muuttamaan omaan taloon, niin päätimme repäistä oikein kunnolla ja pitää tuparit ja ristäiset samana päivänä! Olihan sitä touhua ja tohinaa, mutta onneksi ei oltu yksin!


Ensin tuli miehelle jokin pakkomielle, että terassi pitää saada tehtyä ennen juhlia. Tietenkin ymmärrän tämän täysin, koska pihamme on täynnä hiekkaa. Joka paikassa on hiekkaa! Siksi meillä onkin kuistilla harja ja kihveli, koska joka ulkoilun jälkeen sen saa lakaista uudelleen. :D Eli siis terassi oli oikein ihana! :D


Vieraita tuli ja meni päivän aikana paljon, mutta jotenkin ihmiset ajoittivat tulonsa niin, että melkein kaikkien kanssa ehti kuulumisia vaihtaa! Ihanaa! Kerrankin sellaiset juhlat, joissa ehtii itsekin emäntänä ollessaan jutella! :)


Leipomuksia oli jos jonkinmoista ja apuna tietenkin taitava kälyni, ystäväni E ja monia muita. Käsiä ei todellakaan ollut liikaa! Vielä 15 minuuttia ennen ristiäisten aikana istuin wc-pytyn päällä vessassa, serkkuni laittoi minulle tekoripsiä(serkkuni laittoi myös hiukseni, mutta juuri ennen ripsiä! :D), enkä tiennyt mitä puen päälleni! :D Että näinkin ajoissa liikkeessä vaateasian kanssa!
Todella väärin tehty, tiedän. Itsekin kun olen hyvin päättämätön vaatteiden suhteen. Mutta toisaalta, oli vain hetki aikaa, niin ensimmäisten vaatteiden oli pakko kelvata! :)




Juhlat menivät kaikin puolin hyvin ja kävijöitä riitti yömyöhään asti. Loppuporukan kanssa saunottiin ja nautittiin grilliruoasta, salaatista ja herkuista mitä ristiäisistä jäi jäljelle. Tyttämme meni naapuriimme mummulaan yökylään, mutta poika jäi kotiin. Meidän vauvvallamme on niin hyvät unenlahjat, että toinen vain nukkui vaikka talo oli täynnä ihmisiä. :D ehkä sekin hiukan vaikutti ettei kukaan hulluna karjunut tai huutanut sisällä. ;)



Kun vihdoin päästiin miehemme kanssa nukkumaan, niin oltiinhan sitä väsyneitä! Onnellisia mutta väsyneitä! :) Poika oli saanut nimen ja tuparit saatiin pidettyä. Kumpikin piti vielä jälkeenpäinkin tätä järjestelyä hyvänä ideana. Ei tarvinnut kuin kerran laittaa ja leipoa ja sai kahdet juhlat pidettyä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti