keskiviikko 12. marraskuuta 2014

No onko tämä nyt se pysyvä talvi?

Ai että oli makia ilma kun lähti tytärtä viemään kerhoon. Voi kun ei millään olisi malttanut lopettaa lenkkeilemistä! :D vaa pakkohan se oli kaupan kautta lähteä sitten loppujen lopuksi kiertämään. Ei oo kiva syödä ruokaa ilman maitoa. Me ei vaa osata.



Kävimme taannoin tutustumassa uuteen kauppaan Ideaparkkiin, joka avattiin vasta. Kun oli perjantaina  avajaiset, niin heti lauantaina pyyhälsimme lasten kanssa katsomaat tätä kauppakeskusta. Äitini tuli myös mukaan ja kun asuu lähempänä Ideaparkkia, niin päätti tulla kävellen. Reipas. :)
Lisäksi mukaamme tuli siskoni tyttönsä kanssa, joten olimme oikein sankoin joukoin paikalla! :D
Kun saavuimme aamutuimaan paikalle, niin parkkipaikka oli jo tupaten täynnä. Kuitenkin sisään päästyämme oli tilaa liikkua jopa kaksilla kärryillä rinnakkain!




Olihan se iso paikka ja hirveästi kauppoja. Nyt on pohjoispuolellakin isompi kauppakeskus! Itse taisin vain olla jotenkin väsynyt (jälleen) kyseisenä päivänä, joten ei oikein edes jaksanut liikkeiden sisällä pyöriä. Tietenkin varmasti vaikutti sekin, että paikalla oli myös muutama muukin. :D ja porukka tosiaan lisääntyi mitä enemmän kello löi.




No, lenkki-ilmat näköjään vaihtelee kiitettävästi. Mutta nyt taas luvannut pakastuvaa, niin päästään hetkeks ainaki eroon hiekkalälly-pihasta! No, täytyy käydä lenkillä miten pystyy ja miten tuolla pääsee eteenpäin! Onneksi on sisällä tuo crossari niin voi tarvittaessa sillä rääkätä itseään! ;) Jospa meillekin kohta tulisi se oikea pysyvä lumi.
Miehenkin sain ylipuhuttua ja hän ripusti ensimmäiset jouluvalot ulos yhteen kuuseen! :) Tästä se jouluhulluus lähtee! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti