tiistai 25. marraskuuta 2014

Hiukan joulua, ihan vähän vain

No jouluhan se tulee. Ei ihan vielä, mutta kohta! Niinkuin tyttöni ruukaa sanoa. :) Kovasti on poltellut sormia jouluvalot ja kaikki. Osa tavaroistamme on vielä anoppilan varastossa ja mies kävi hakemassa joulukoristelaatikot sieltä. Voi sitä riemua mitä se sai aikaan tyttäressämme! Kaikki piti heti katsoa ja levittää ja ihmetellä. Ja miettiä tietetenkin minkä voisi mihinkin laittaa. :)


Muutamia koristeita ja valoja on tullut laitettua. Ulos saisi laittaa enemmänkin, kun emme omista ulkovaloja vielä ollenkaan, mutta on siellä sentään kuusessa yhdet valot ja parvelleella yhdet! :D Meillä kun täällä "korvessa" ei ole katuvaloja omalla tiellä ollenkaan. Toisaalta, onhan lähempänä kaupunkiakin monia teitä, joita ei ole valaistu ollenkaan. :)



Kokoajan laitan projektia lisää miehelle, että mihin voisi laittaa ja mitä. Hirveästi syyhyttää laittaa jo aivan kaikki, mutta ehkä ei ihan vielä. :) On siinä kovasti hommaa miettiä, että mihin kohtaa sitä haluaa minkäkin valon yms. Ja itse kun haluaisi kaikki tänne alakertaan, kun yläkertaa emme oikeastaan käytä kuin tavaran säilytykseen. Ja jumppaamiseen! :D Crossari sijaitsee yläkerrassa siis.



Laitoimme tosiaan myös ulos valoja ja niistäkin tietenkin kuvaa alapuolella. :) Toisaalta niin mukavaa kun tulee pimeää, mutta lumi saisi pysyä maassa! Kyllä tuo niin ihanasti valoa ulos päivisinkin kun on lunta. Ja oikein haluaakin mennä ulos! :)





Mukavaa alkanutta viikkoa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti