sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Rooster

Keskustaan jo jokin aika sitten tullut uusi kahvila, josta sain vasta hiljattain tietää. Rooster. Meni ensin tietenkin sekaisin kun luulin että kyse on Janne Pekkalan paikasta Fat Rooster. Mutta nämä ovatkin kaksi ihan eri paikkaa!

Paikka näytti päällepäin aika pieneltä ja mietittiin jo että miten mahdutaan sisään kun poika on kärryissä. No, ulko-ovi voi pettää ja sisältä avautui paljon tilaa! Eli hyvin onneksi mahduimme! :)
Kerrankin kun on koko perheen voimin mahdollista käydä jossain kahvilassa, niin käytiin! Kiitos autotallin lattiavalun, kun miehellä oli sen takia vapaa ja aamupäivästä oli jo homma hoidettu! :D

Rooster oli hauskan retro paikka ja luomua suosivat. Minusta oli ihanaa kun tuolit eivät kaikki olleet pöydissä samanlaisia. Ja ne olivat käytettyjä. Kierrätystavaraa oli muutakin. Se tuo aina hiukan sellaista vanhan tunnelmaa. Itse tykkään. :)
Lamput olivat myös aika hauskat. Niihin oli lapset (ja varmaan aikuisetkin) saaneet piirrellä kuvia ja ne olivat sitten kiinnitetty nipsuilla lamppuun. Ei tule jokapaikassa tällaisia lamppuja vastaan! :D


Ruoaksi tilasimme ateriat. Mies otti fish & chips ja itse otin tavallisen hampurilaisaterian. Miehen annoksesta en edes muistanut ottaa kuvaa, mutta omastani otin! Oli kyllä todella hyvää! Hintaluokaltaan oli aika lailla Amarillon tasoista, että ei nyt mitään kalleinta mahdollista mutta ei myöskään halpaa (luomu varmaan myös vaikuttaa asiaan).


Ranskalaisista tykkään juuri tuollaisina, eivätkä ne ole niitä aivan ohuita löllöjä. Niissä saa olla kokoa ja päissä näkyy hieman perunankuorta. Ei tarvi syödäkkän niin monta kun on vähän isompia pottuja! :D Mutta oli kiva tunnelma ja kiva käydä arkipäivänä, kun ei ollut tupaten täynnä koko paikka. Suosittelen! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti