sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Miten niin kiireinen arki? + kuopuksen synttärit!

Huhhuija tätä syksyä...ja yleensäkin loppu vuotta. Meillä painottuu suurimmaksi osaksi sukulaisten ja ystävien sekä tuttavien juhlapäivät juurikin loppuvuodelle. Aika rulianssia ollut ja eikun jatkuu vaan! Sitten menin vielä ystäväni synttäritkin unohtamaan tässä tohinassa! Pienen pahoittelurunon viestillä pistin ja onnittelin, myöhässä. Noloa. :/

No onneksi näillä ikävuosilla ei enää ole niin väliksi, vaikkei ystävät aina muistakkaan. Pääasia että he ovat olemassa ja heitä voi tavata vaikkei mitääns en tärkeämpää syytä olekkaan. :)
Ystävien ja sukulaisten apu on korvaamatonta tässä hulina-arjessa. Meidän esikoisen syntymäpäiviä vietettiin vklna ja leipomista ja siivoamista riitti. Kälyni on onneksi enemmän kuin taitava kakkujen ja muun leipomusten tekemisessä. Joten jälleen voin turvautua häneen tässä asiassa! Tuhannesti kiitoksia! :) <3

Myös siskoni, jota näen melkein joka viikko, ojentaa aina auttavaa kättään. Vaikka hänellä itselläänkin on reilu puolivuotias touhutyttö ja kaksi koiraa. Ehtivä nainen. ;)
Kolmas, joka on monesti apuna on yksi tärkeimmistä ystävistäni, joka on myös tyttären kummitäti. Monesti hän jaksaa työpäivienkin jälkeen vääntäytyä meille ja oli apuna myös kuopuksen ristiäisiä järjestäessä.


Suuri kiitos kaikille muillekin avusta! Aina ei muista tarpeeksi usein kehua ja kiittää näitä korvaamattomia ihmisiä!

Ja mitä neidin synttäreihin tulee, niin juhliminen oli hiukan raskasta, mutta nyt on juhlat juhlittu ja tyttö saanut paljon ihania lahjoja. :) paljon on käynyt vieraita kahden päivän aikana! Kuvia synttäreistä näkyy tässä postauksessa :)

Nyt on aika hiukan levähtää ja huokaista ennen alkavaa viikkoa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti